Ninette Bahne

creating and inspiring in my little corner of the world

Jag hinner ju inte med!

Dagarna går förbi och plötsligt ligger mina senvår bilder här på datorn och tar plats, i stället för sommarbilderna!

Jag går barfota på promenader de flesta dagar. Jätteskönt att gå barfota och bra för alla små muskler i tår och fötter och ben. Och inte alls så farligt som jag hade trott – enda stället jag hittills stött på glassplitter är på vår egen gård. Förhoppningsvis blir fotsulorna snart så förhårdade att jag inte ens känner av små vassa grejer!

Ibland träffar jag på kompisar på skogsstigen…!

Det är så rogivande att gå omkring och bara se sig runt och njuta av småstadslivet.

Till och med ogräsen ser härliga ut!

Gula huset till höger är vårt gästhus!

Här byggs det utegym – utegymmet är nästan klart nu, bilder på kommande!

Så mycket fina saker överallt, och så lite tid att sitta vid datorn! men det är ett positivt problem tycker jag!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *