Ninette Bahne

creating and inspiring in my little corner of the world

Sommarkänslor

Det är inte ens sommar, och vi har redan tappat bort vilken dag det är! Söndag? Lördag? …torsdag? Äldsta sonen har varit hemma och gjort projektarbete och så dök den här extra helgdagen upp och gjorde oss lite tidsborttappade. Men på lördag börjar det på allvar – sommarlovet! Som det väntas, och bävas för här hemma!

Jag har förresten en ny hobby – att spela gitarr! Här är det ”Sommaren är kort” som spelas nästan varje dag, så jag tror vi har det lite extra somrigt just nu. Till och med maskrosorna är våra kompisar – dom hamnar i salladen nuförtiden, eller så blir dom kaninmat.

Dagar då det är soligt, men blåser kallt tillbringar vi inne i växthuset. Och då – då känner man verkligen att det redan är sommar!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *