Efterlysning – Alla Hjärtans Dag-tips!

Så var julen överstökad och det blev liksom lite tomt här hemma. Jag passade på och julpysslade efter nyår i år, ända fram till tjugondagen i själva verket och det var så avkopplande och skönt! Men när julpynten och pysslen var undanstökade kändes det som om det saknades nånting.

Jag har plockat fram mina lyktor gjorda av hamapärlor och allt möjligt smått och gott, men det räcker liksom inte. Det var verkligen så himla avkopplande att julpyssla utan någon som helst stress (bilder kommer i november-december!) och jag vill ha mer av sånt.

Eftersom det snart är Alla Hjärtans Dag så tänkte jag att i år kan jag lika gärna slå på stort när det gäller pyssel- inte för att jag känner för att överösa vårt hus med mer kärlek än jag redan gör, men för att jag behöver nånting att göra med mina händer.

Sitter du på ett bra tips på Alla Hjärtans Dag-pyssel? Jag tar jättegärna emot tips, och om du har en blogg eller Instagram med såna pyssel så gör jag gärna ett inlägg och länkar till alla tips som jag får in!

Det behövs mer pyssel till folket. Eller i alla fall till mig, som kliar i fingrarna att få göra nånting kreativt just nu.

 

RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *