Fint på trappan

Mörka dagar, men vid vårt hus lyser det så fint hela tiden. Känns fint att komma hem till en välkomnande entré. Det var inte alls meningen att ha så många små lyktor, men i somras fick ungarna för sig att leka tomtar (eller vad det nu var) tillsammans med sina kompisar. Och då behöver man gå runt med en liten lykta i handen i mörkret! Jag passade på när jag hittade smålyktor på loppis så det finns nästa gång det blir tomtelekar här hemma hos oss.

Kotten är en betongkotte som jag gjöt i somras. Det var liksom meningen att gjuta många såna till alla mina blomlådor, men det bidde bara en. Och det är okej det också – jag försöker slappna av så mycket jag bara kan, och börjar göra lite framsteg.

Ha en skön vecka!

 

RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *