Nytt sängöverkast av afrikanskt tyg – det här var det som behövdes i vårt sovrum!

Vi har haft ett sunkigt sängöverkast under alla år, ett gammalt begagnat som jag färgade grått, men som jag aldrig riktigt har gillat.Jag har letat efter ett sängöverkast som skulle passa till vårt hem och vår budget (dvs kosta så lite som möjligt). Till sist gav jag upp, för alla färdiga överkast var så himla dyra, så jag hittade i stället ett afrikanskt tyg på en loppis för en femma som jag sydde ihop med det gamla sängöverkastet.

Två hela långa längder med tyg för en femma! Det var ett fynd minsann, som passade för både plånboken och sovrummet.

Någon har släpat med sig hem den stora tygbunten från Nigeria tror jag det var, och sen ändå inte fått tyget att passa nånstans. Det var för att det skulle bo hos oss!

Jag använde det gamla sängöverkastet som foder, så nu har vi ett tjockt och härligt överkast som funkar både som skydd för sängen och som en mysig filt.

”I am the one who sews” Sometimes, när andan faller på – och jag tyckte det här att sy raka sömmar i en timme var supertråååååkigt! men nu är det klart och passar så himla bra hemma hos oss.

 

RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

En kommentar

  1. Hej Jag har just varit på en utställning om Bloomsburygruppen. Kände inte till dem sedan tidigare men när jag vandrade runt i uppbyggda miljöer så kändes mixen av färg och form och det kreativa ommålandet av bruksföremål väldigt bekant. Sedan slog det mig att det påminde mig om din blogg. Känner du till den gruppen? Känner du igen dig i deras formspråk?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *