DIY Braständare

Här kommer ännu ett exempel på braständare, och enkla sådana som du hinner göra lagom till jul ifall du ännu saknar en julklapp till nån med kaminer eller vedspis. Eller har brist på kottar. De här brinner lika bra som tändkottarna, och precis som kottarna brinner de bäst om man ställer dem upp och ner.

Superenkla att tillverka: smält stearin över vattenbad. Fyll muffinsformar med pappersremsor och häll stearinet över och låt stelna.

Du kan variera muffinsformarna och pappersremsorna hur mycket du vill, så får du fina personliga julklappar! Jag har använt mig av papper som vi ändå skulle slänga bort/bränna upp så på det sättet blev det två flugor i en smäll.

 

Follow Ninette Bahne at| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *