DIY Rött halsband med extra av allt!

Det här halsbandet liksom bara blev.

Jag hade tänkt vara sparsam med paljetter och pärlor, men så liksom syddes de fast en efter en efter en efter en tills hela halsbandet var översållat.

Alla Hjärtans Dag-inspirerat, med extra av allting.

I mitten finns ett halsband som jag hittade på loppis. Pärlorna har varit i mina lådor i många, många år – en del sen 80-talet! Paljetterna har dom också hängt med ett bra tag och nu äntligen fick de komma fram och riktigt glänsa!

Halsbandet knyts med läderband – allting som är mot kroppen är mjukt tyg eller glaspärlor. Riktigt roligt det här att förnya min smyckesgarderob och ersätta allting med nickel med mycket mer färggrant, mycket mer glitter! Och helt hemmagjort!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *