Återbrukad tekanna – fint i vårt kök!

037

Jag har länge letat efter nånting kul att fästa på min hängande turkosa grej i köket, behövde nåt till alla pennorna som vi skriver på griffeltavlan med.

Plötsligt dök den upp, i gratislådan på Missionsboden!:002 (2)

Missionsboden är btw bästa stället att fynda! Det lönar sig att komma i tid när de slår upp dörrarna, för där är alltid fullt med folk, speciellt nu på sommaren. De har en låda med gratissaker framme ibland, och ibland kollar jag igenom den. Den här gången fanns där den här lilla söta tekannan som var för kantstött för att fungera som tekanna längre.004 (3)

I stället fick den komma hem till oss och få sig en makeover och bli en ny sorts tekanna – en för både blommor och pennor!  044 (2)

Först spraymålade jag tekannan röd.

Jag lade en gammal spetsduk ovanpå tekannan och sprayade med vitfärg. Till sist sprayade jag en gnutta guld på några ställen.

052

Pricken på i:et blev några konstgjorda körsbärsblommor som jag fäste i den turkosa grejen med lite grönt band.056Nu har vi äntligen ett praktiskt och bra ställe för våra tuscher!

Anslagstavlan är i användning hela tiden, och det funkar så mycket bättre att ha tuscherna i närheten än att behöva gå och rota omkring efter dem i nån kökslåda.

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *