Familjen Bahne på TV ikväll!

För två år sen hade vi ett jättehärligt veckoslut i Helsingfors, och spelade in ett avsnitt av Cirkus Familj, tillsammans med ett helt gäng fantastiska personer!

Det var verkligen jättekul att vara med och om du och din familj någon gång får chansen, så ta den! Man är i trygga händer med Maria och hennes gäng, och vi tyckte det både var kul att vara med i ett avsnitt och att se alla de övriga avsnitten.

179

Ikväll går vårt avsnitt på SVT1! ska se om jag håller mej vaken så länge bara för en liten nostalgikick – det känns som att barnen har vuxit så mycket på de här två åren sedan inspelningen!

cirkusfamiljtablåHär hittar du resten av programmen – sevärt för alla som funderar kring det här med familj och relationer!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

3 kommentarer

 1. Ska absolut kolla på det! : )

 2. Åh, vad kul! Jag brukar titta på det programmet, men igår gjorde jag det inte. Ska försöka titta på SVTplay nu i efterhand.

 3. Vilken fin familj du ha!. Kul att ha sett programmet. Barnen är det käraste man har och det är svårt när barnen inte mår bra.
  Jag har aldrig berättat i min blogg om våra flickor. Dels för respekt för deras privatliv och dels för att jag tycker det är svårt att skriva om det nu. Men nu har jag deras godkännande men vet inte hur jag ska börja då bloggen tar ytterligare en riktning. Vi får se hur jag gör. I alla fall så föddes båda med hjärtfel. Nu var det sagt. Deras första levnadsår var tuffa både för barnen och oss föräldrar. Sjukhusvistelser, sömnlösa nätter och dagar, operationer o.s.v.
  De är idag friskförklarade men med ärr på kroppen. Som tur är har båda flickorna en skön inställning till sin situation och har aldrig skämts eller försökt att dölja sina ärr. De kommer inte ihåg någonting alls av sitt första år i livet, men vi har pratat väldigt mycket om det. Det är vi föräldrar som lever kvar med minnena.
  Era barn har den bästa tänkbara möjligheten att växa upp till fina och trygga individer.
  Jag tycker ni gör ett bra jobb.
  Kram
  Helén

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *