Gardinstång av en gammal käpp – man tager vad man haver!

013 (2)I stora huset har vi nästan inga gardiner alls, bara mörkläggningsgardiner, men i makens kontor behövdes det gardiner. Solen lyser annars direkt in på hans dator och gör det svårt för honom att arbeta.

I stället för att satsa pengar på en ny gardinstång tog vi två metallkrokar, skruvade fast i taket och hakade på en av makens farfars gamla promenadkäppar. Funkar utmärkt som gardinstång och får nytt liv på det här sättet! för det är nog väldigt sällan man nuförtiden behöver eleganta promenadstänger har jag märkt…!

Gardinerna har hängt med sen jag var drygt 1,5 år gammal – min pappa överraskade min mamma med nya gardiner när hon kom hem från BB med min nyfödde lillebror. ”Nya diner!” sa jag ivrigt åt henne, och det tog ett tag innan hon fattade vad det var jag menade. Sen dess har dom hängt med i mitt liv i en eller annan form, bl a som sängöverkast när jag först flyttade hemifrån. Och nu är dom ”diner” i Niklas kontor.

 

P.S. uppe till höger på bilden tror jag det hänger en spindel, och det är så typiskt hemma hos oss på nåt sätt! Spindlar och spindelväv överallt…!

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *