Mobilen från Sydafrika – jag gillar handgjort!

Betty frågade:

åh, vad fint ni har det! skulle du inte kunna lägga upp lite bilder på mobilen som hänger i din mans arbetsrum?

Jag älskar mobiler nämligen och jag behöver lite inspiration i vintermörkret! hälsar Betty

 

Jag har  för mej att du frågade redan tidigare om den, då när jag lade ut bilder från utifrån makens kontor? och jag glömde helt bort det i allt hallojet vi hade på gång vid julen. Om någon annan som läser med har ställt en fråga till mej och inte fått svar – fråga fler gånger! Mitt minne är som en såll, ingenting hålls i det (sömnbrist fortfarande! men jag jobbar på det), så fråga på fler gånger ifall jag glömmer att svara på nåt!

Här kommer nu lite bilder på mobilen:

018

Den är alldeles handgjord, köpt på en marknad i Sydafrika ett ställe utanför Krugerparken. 022

Åtta olika figurer hänger och dansar, alla unika.027

Huvudet är gjort av ett hårdare material och så består kropparna av ståltråd som någon har tvinnat material runt.  033

Varje figur har nåt särskilt i sin hand eller runt sig – en sjal, en pinne av nåt slag, eller håller i sin kjol.045Den hänger så fint där i makens fönster – slöseri på fina saker hos honom kan jag berätta!

Hans kontor liknar mest ett bombnedslag i övrigt, och han städar först till sommaren när övriga familjen också joinar honom därute i kontoret och sover över i sovrummet…!

Kontoret består av två små rum,  och det räcker bra som sovutrymme för hela familjen (förutom jag som brukar sova inne i stora huset, jag tål inte luftkonditioneringen i kontoret/gästhuset). Och då brukar hela huset vara städat och fint och så mysigt så man smäller av! Med den lilla mobilen i det ena lilla fönstret. Där hänger figurerna och dansar runt och påminner oss om våra två resor till Sydafrika.

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *