Efter jul-pynt

076

Det här tycks jag göra i stället för att göra det jag borde göra: pynta om här hemma!

Det blev så tomt efter att alla julgranar förpassades till förrådet, och i stället för att göra allt på min to do-lista städade jag i stället lådorna med dukar och grejs, och hittade de här fina näckrosljusstakarna som jag nästan hade glömt bort (eller i varje fall glömt vart jag hade lagt).

Vi har det fortfarande mysigt i vardagsrummet, trots att alla julgranarna flyttade – kvar finns nämligen nästan alla ljusslingor, inklusive den här fina kopparslingan på bilden.

049

Granarna vek jag för ett par år sedan – dom var verkligen beroendeframkallande! Lätta att göra och fina att se på.   Passar bra nu när vi verkligen har fått riktig vinter. 079 Julstjärnan blommar så fint fortfarande i vardagsrummet. Ibland får den flytta bort nånstans när vi spelar nåt spel, för just nu är vardagsrummet det varmaste rummet i huset. Det är här den bästa kaminen finns, så det är här vi alla samlas och spelar spel eller plinkar på Piano Tiles 2 på ipoden (beroendeframkallande!) eller läser böcker (Mistbornserien för maken, själv läser jag Temeraire. Fantomen med ett av barnen och ”Pinsamheter” med en annan unge), och framför allt – värmer våra frusna tår och händer.

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *