Frost

070 (2) 083 (2) 062 (2)

Min tå börjar äntligen bli bättre (jag bröt tån för en månad sedan) och jag börja kunna ta mej ut på promenader – har hittills inte alls längtat efter snö, men nu börjar det plötsligt kännas att det skulle sitta bra med lite snöfall här också! Övriga Norden fick ett ordentligt snöväder för några veckor sen, men inte vi – vi har bara haft frost! Men inte illa det heller – det ser ut lite som om nån har hällt ut socker över hela landskapet.

My toe is slowly healing and I’m starting to take short walks outside, and until now I haven’t really longed for snow as so many do but now I’m slowly changing my mind. The rest of the nordic countries got loads of snow a few weeks back, but not us here in southern Finland – we only have frost in the morning. But that’s almost as great as real snow – it looks like someone emptied a huge pack of sugar all over the landscape!

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *