It’s beginning to look a lot like Christmas

026Jag vet inte hur det riktigt går till, men vårt hus blir mer och mer omvandlat till ett julhus för varje dag som går.

Vilket är lite ironiskt för just denna julsäsong har jag så fullt upp med annat att jag nästan inte hittar tiden att julpynta!

Vi visste definitivt inte vad vi gjorde när vi gav namnet ”Jul” (Noel på franska) åt en av våra ungar – vi tänkte bara på oss själva som fått en liten julklapp (fick veta att jag var gravid strax innan jul för 13 år sedan) och anade inte vad ungens namn skulle innebära för hans uppväxt –  julgranar, julsånger, julberättelser – allt som har med jul är viktigt och ju mer desto bättre! Så jag får väl sätta igång och försöka hitta lite extra tid och ork att plocka fram resten av julgranarna, för en liten ynka julgran räcker inte tycker vår julgeneral och hans kompanjoner…!

P.S. Det finns forskning kring hur ens namn har betydelse för ens kommande yrkesval – heter man Dennis och pratar engelska är det inte så konstigt om man blir tandläkare (dentist), heter man Pekka Pouta är det inte så himla konstigt att man jobbar med väder, och heter man Christmas i efternamn så är det inte så konstigt att man gillar julen!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

En kommentar

  1. Elt hus ÄR ett julhus!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *