Pepparkakshussäsong – Gingerbread Season!

101 (3)Jippii, nu börjar min pepparkakshussäsong har jag bestämt!

Det här är mitt favorithus av dom som jag gjorde ifjol. Mallen och beskrivningen hur man gör hittar du i det här inlägget.

Bilder på andra pepparkakshus som jag har gjort finns under taggen pepparkakshus.

 

Nu måste jag bara få tag i alla ingredienser till en deg, sen tänker jag sätta igång. Jag gjorde redan mall till ett par hus ifjol så dom ser jag verkligen fram emot att prova. Kommer också att lägga ut dom här på bloggen. Det är så roligt att göra nya hus så jag vill gärna dela med mej av det! Tröttnar man på ett är det bara att göra ett nytt!

Mina barn har ingen skillnad hurdant hus det blir bara det har mycket godis, och dom får äta det när vi har julgransplundring!

Jag har förresten en facebookgrupp om just pepparkakshus, så om du vill träffa andra pepparkakshusentusiaster och följa med när vi lägger upp bilder på pepparkakshus är du välkommen med där!

 

It’s finally here –  Gingerbread Season!

This is the only point of having November in my opinion – I get to really enjoy one of my favourite hobbies: to make gingerbread houses.

The house in the picture above is my favourite house from last year. You can find the template in this blogpost.

More pictures of my houses under pepparkakshus (gingerbreadhouses)

 

 

RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

 

2 kommentarer

  1. Jaa de så flotte de huse du laver 🙂

  2. Ett alldeles underbart hus! Sade precis till sambon att så där bra på pyntning av Pepparkakshus vill jag också bli.. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *