Brains!

019

Det finns en hel del tips om geléhjärnor på nätet, och dom ser ju härligt äckliga ut. Problemet är att ingen i min familj riktigt gillar gelé, så jag tog och gjorde en glassbombhjärna i stället.

Jag smälte vitchoklad i mikrougnen och blandade i röd karamellfärg. Sen hällde jag vitchokladen i en hjärnform (som jag hade köpt på Buttericks, men man kan också köpa såna över nätet) så att den täckte hela formen och lät den stelna. Jag tog två paket vaniljglass och lät tina upp en del, blandade röd karamellfärg också i glassen och så packade jag glassen i hjärnformen. Jag lade i några godismaskar lite här och där plus lite godiständer så att det blir kul att skära upp hjärnan också.

Imorgon när vi har kalas tar jag fram glasshjärnan och häller över lite röd sylt, så blir den just sådär lagom äcklig och perfekt för alla besökande zombies som känner för en liten söt efterrätt!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

One Reply to “Brains!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *