Halloweentips!

halloween-II-bredd-533-blogg

Det börjar närma sig Halloween och vår årliga Halloweenfest, som i år blir mindre än vanligt (renovering på gång), men ändå fylld med massor av Halloweengrejs!

Framför allt tillfälle för oss att klä ut oss – en av dom roligaste grejerna med Halloween!

Såhär fina var vi i fjol och råkade ha turen att Camilla Hynynen kom förbi och tog några bilder. Niklas var en häxa och jag var Madame Vastra från Doctor Who. Får se vad det blir i år – jag har tänkt vara en mumie och jag tror att två femtedelar av familjen ska vara varulvar och så borde vi ha en zombie-Anna med på kalaset också! (dvs från Frozen, fast zombieversionen)

034 (2)

Du hittar förresten alla mina Halloweeninlägg under Halloween-taggen, inklusive massor av pyssel, som dom här t ex!

061 (2)Där finns bland annat dom här Halloweentavlorna som jag gjorde ifjol.

Superenkelt att dekorera med sån här tavlor – det finns ofta billiga tavelramar på nån loppis och sen är det bara att skriva ut bilderna med helt vanlig svartvit printer!

bredd-533-blogg

På tal om loppis så är våra kläder till en stor del loppisfyndade eller begagnade. Niklas häxdräkt hittade vi på en loppis för en billig peng förra sommaren, inklusive håret! Min hatt har jag fått ärva och den sydde jag lite extra tyg på så den skulle ha lite mer 1800-talsvibbar. Halsbandet är ett svart band och en ärvd brosch och både byxorna och blusen är begagnade.

247

Jag brukar också passa på och roffa åt mej ungarnas leksaker när dom går sönder. Speciellt dockor är tacksamma att göra om till Halloweenpynt!

250

Det börjar se lagom kusligt och halloweenigt ut här hemma hos Familjen Ryslig, som barnen meddelar att vi numera heter!

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *