Bakom den rosa dörren – en titt i badrummet

113

Bakom den rosa dörren i mitt arbetsrum finns vårt nästa projekt – gästbadrummet.

Det har varit halvfärdigt en lång tid nu, främst för att jag har bestämt mej för att göra ett mosaikgolv och jag liksom inte bara får det gjort. Men nu har jag fått den där gnistan att fixa det färdigt, tror jag!

Jag var nämligen till Stockholm här i veckan (det blev en liten bloggpaus pga resan) och hade det jättekul tillsammans med två väninnor – shopping åt barnen, som behöver få presenter när mamman kommer hem, varvat med olika museumsbesök. Underbart skönt som variation till vardagen!

Jag fick äntligen tillfälle att besöka Fotografiska i Stockholm, och passade på att köpa hem en plansch som jag länge suktat efter.

091

Den är nu provisoriskt upptejpad på väggen, och väntar på att resten av badrummet ska bli klart så att vi kan hänga tavlor på väggarna.

092

Först några kvadratmeter golv som ska få mosaik, plus väggar som ska kaklas. Borde inte ta så lång tid att få gjort, men jag hittar hela tiden på annat som är mer spännande att göra. 093

Men nu kliar det i fingrarna att få badrummet klart! Inte nog med att vi har den här tavlan som vi längtar efter att få upp på väggen – jag passade också på att köpa några badbomber, så vi behöver verkligen få badkaret på plats i badrummet så vi äntligen kan ta oss varma bad i höstrusket!

095

Bilden är av Ruud van Empel, en holländare som tar intressanta bilder av barn som han sen fixar och trixar med i photoshop så dom får en slags överjordiskt stämning. Samtidigt som dom helt klart är fotografier. Spännande tycker jag!

Jag hade så gärna sett den här utställningen då när den gick på Fotografiska, men hade tyvärr inte möjlighet till det nu.Fotografiska var förresten precis så läckert och inspirationsgivande som jag hade föreställt mig. Helt klart värt ett besök och en fantastisk restaurang hade dom också.

099

Vi var bara en kort sväng till Stockholm och ändå har det tagit mej några dar att komma igång igen – jag är definitivt inte gjord för att sova på Sverigebåtarna! Annars hade vi en härlig lyckad resa, och barnen klarade av att jag var bortrest med bravur. Det hjälper att ha både avskedspaket och paket när man kommer hem, har vi märkt! Plus vanliga skoldagar och aktiviteter. Nu har vi höstlov så nu är det mammatajm som gäller för fullt, med en mamma som blir mer och mer pinsam med tiden…!

6tag_151015-195542

Ha en skön höstlovsfredag – det har vi!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

En kommentar

  1. Hoppas det blir bra! Den postern är ju så sjukt snygg! Andra gången denna vecka den dyker upp i mitt liv.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *