Barnkalas, av barn, för barn

008 (3)

Vi grejar kalas idag igen – den här gången är det lilla X:s tur att få ha kalas. Det var lite struligt att få tag på gästerna, så den här gången är två av gästerna syskonen! Vi har köpt presenter och ska klä oss fina och alla tycker det är lika kul att fixa till kalaset, så den här gången har jag verkligen inte behövt fixa så mycket själv. 017 (2)

Jag har gjort en piñata och skaffat material, men ungarna har både städat, dukat, diskat glas och bakat. Och blåst upp massor av ballonger.

001 (2)

Såhär när ungarna sköter så stor del av förberedelserna så börjar jag tycka att det är riktigt kul med kalas!

Storebrorsan har lovat medverka (förutom som kalasgäst) med att spela Harry Potter på gitarren och leda lite allsång, en åsna har dom också ritat som dom ska sätta svansen på och när kalasbarnet kommer hem ska han få fixa pinnmat. Menyn är lika simpel som förra kalaset: butiksköpta chips, butiksköpt glass. Ja, och så lite jello. Barnen har aldrig ätit jello så vi köpte hem lite som dom fick fixa själv i olika silikonformar. Dom provsmakade och gillade inte alls, men dom hade hur kul som helst när dom grejade och lagade i köket så det var det värt ändå!

Nu räknar vi ner timmarna tills kalaset ska börja.

Ha en skön fredag!

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *