Midsommarhelg

233

Så blev det midsommardag och jag blev däckad med lite migrän, men superperfekt dag ändå för det har regnat precis hela dagen så vi har alla kunnat se på TV dagen lång med gott samvete! Plus goda matrester från igår, så ungarna har skött sig själva en stor del av tiden.

Det blir mer bloggande bara jag är på benen igen, har bland annat gjort flera nya smycke, lite läsbingo och sett en rekordstor stäpplilja som jag vill visa upp. Ses igen snart, ha en fortsatt skön midsommardag!

I’ve been in bed all day with a migraine, but soon I’ll be back again and show you all the things I’ve been waiting to show you: a few new pieces of easy jewellery to DIY among other things. Have a great Midsummer-weekend!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

One Reply to “Midsommarhelg”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *