Fler fina presenter

Den här fina väskan fick jag av maken och barnen. Dom var alla så nöjda och glada med sin present, och jag med! Det enda tråkiga var att det bara är jag som får använda den – barnen vill också ha varsin sån här (och kanske maken också?? ;))

Kolla vilken fin liten muffins som hänger här! fast det heter väl cupcake så här i bloggvärlden 🙂

En jordgubbe finns där också. Härligt! Precis såna grejer som jag gillar – jordgubbar och tekoppar och så lite cupcakes (fast jag gillar bara att baka såna – äter själv endast choklad. Men det är så kul att baka!)

Den här fina påskkycklingen fick jag också.

och ett jättefint kort och fina blommor!

Det är nog riktigt roligt att fylla år!

4 Replies to “Fler fina presenter”

  1. Rebecca

    Vilken fin kyckling! Ja allt annat också förstås, men den kycklingen hade karaktär må jag säga, vilken cool en! ; )

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *