Renoveringssöndag

027

Vi har fortsatt vår renovering, och hann till och med ha lite datenight jag och maken – tur att vi gillar samma saker när vi har barnfritt! (renovera, äta indisk take away, se på House of Cards). Det går undan bara värre!

 

009

Det är så roligt att renovera här i äldsta delen av husen, för vi hittar hela tiden fina tapetrester! Dom ska vi försöka bevara på nåt sätt. Antingen kvar på väggen där dom är, eller så i en tapetbok (tack för tipset Malin!) eller på nån annan vägg.

012

Ovanför lilla fönstret fanns den här söta bården.

023

Min plan om att ha ett synligt tak gick inte så bra, för det visade sig att dom breda takbrädorna bara fortsatte ungefär halvvägs in i rummet. Antagligen pga att det nån gång har varit en trappa upp till övre våningen som gått här. Vi ska se hur vi fixar det här, planerar att eventuellt göra halva taket med synliga brädor och halva med pärlspont.

Mitt rum blir ett enda mischmasch av brädor som går hit och dit, stockar som syns här och där –  alldeles underbart, och helt perfekt för mej!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *