Kul i badkaret

Barnen älskar att bada, och ännu roligare blir det om man får blåsa bubblor i badkaret.

Jag hade tappat bort alla blåsa bubblor-mojänger, så jag lät barnen blåsa bubblor ur dom här skojiga fåglarna i stället. Jag tog helt enkelt lite diskmedel och hade det i vanligt vatten i en liten hink, sen var det bara att bubbla på.

Fåglarna både kvittrade och blåste massor av fina bubblor. Det var skoj!

2 Replies to “Kul i badkaret”

 1. Pirre

  Hej på dig
  Tack för besöket och jag e glad för att du fick tipset (tack kamomilla =)), för nu hittade jag till dig! Underbart med dina färger här i din värld och vad händig du är. Gillar skarpt sovrumsväggen! Jag trodde jag hade mycket tålamod =))))
  Ska bli kul o följa dig med.

  Ha en bra eftermiddag. Kram Pirre

  Reply
 2. kamomilla

  Kul att du kikade in hos Pirre och Pirre hos dig 🙂

  Nästa gång jag kommer till dig ska jag ha en badanka med mig och hoppa i badet haha! 😀

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *