Happy Monday-tips – just nu lönar det sig att köpa Poscatuscher!

036 Jag köpte lite grejs i vintras från Lenas Happy Monday-shop som jag sen gav till julklapp åt folk. Planen var liksom att blogga om det, men först visste jag inte hur jag skulle göra när jag ju hade tänkt ge sakerna till julklapp och sen glömdes det bara bort i renoveringshallojet. Men nu passar det bra när Happy Monday har en massa fina erbjudanden – jag såg idag morse att Poscatuscherna är på rea, och dom är redan billigare i Lenas shop än i vanliga pysselbutiken så det lönar sig verkligen att beställa dom nu! Jag har bland annat gjort dom här grejorna med poscatuscher hemma hos oss, gillar verkligen dom!  Planen är att hitta lite stenar att måla på, och jag tror jag vet ett hörn av trädgården där det finns släta stenar som tigger om att bli omvandlade till trädgårdspynt.

038

Det här var en rolig grej från Happy Monday-shoppen som jag gav i julklapp åt min far – brödpåsar! Perfekt present åt nån som gått surdegskurs och som ger bort bröd ibland.

041 (2)

Och dom här grytlapparna är alldeles underbara (och på rea just nu!)! Vi köpte ett helt gäng och gav bort till höger och vänster och själva har vi den här gröna varianten. Perfekta att använda och tar inte mycket utrymme. Alla som har fått dom som jag har pratat med storälskar dom!

Inlägget inte sponsrat, jag bara gillar Lenas Happy Monday-shop så mycket, och den här våren har hon också varit mycket engagerad i Projekt Liv. En tjej med varmt hjärta som gillar roliga grejor och som har en egen webshop – sånt gillar jag!

 

Här hittar du Happy Monday-shoppen och här kan du läsa mer om Lena.

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *