Glad Alla Hjärtans Dag!

006 010 (2) 064 078

Glad Alla Hjärtans Dag!

Här firas Alla Hjärtans Dag cirka noll med ett hem som är superrörigt, men vi fokuserar på dom fina blombuketterna i stället. Ungarna har firat Alla Hjärtans Dag hela veckan med att skicka kort till sina vänelever och bjuda sin vuxna vän på Alla Hjärtans Dag-fest i förskolan. Vi vuxna skall fira med en av våra gemensamma favorithobbyn – att renovera! Det slog mej igår att om några dar så är det hela 20 år sen vi träffades, Niklas och jag – tänk att det redan har gått 20 år! och tänk att ingen av oss ens kom ihåg det, trots att barnens sportlov började och vi ju träffades just under ett sportlov – nå, vi kommer antagligen att fira med en bra renoveringsdag bakom oss den dagen (måste först luska ut vilken dag det är) och sen en flaska champagne på kvällen. Det låter bra det, tycker jag!

Här kommer en Alla Hjärtans Dag-sång från oss till er! (finns på vår favoritspotifylista)

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

6 Replies to “Glad Alla Hjärtans Dag!”

 1. Ninette Lindblad

  Ja. I år blir det 21 år sedan jag och min man träffades. Åren bara springer iväg! Carla Bruni är verkligen en favorit. Så himla bra:)Ha en toppendag! Hjärtekram:) Jag skrev Ninette Lindblad så att vi inte blandas ihop;)

  Reply
  • Tant Ninette Post author

   Åren springer verkligen iväg! och vad tråkigt med efternamnet med, men förstår vad du menar! det kan ju hända annars att det bara är du och jag som fattar att vi är två personer som skriver här i kommentarerna, men jag har själviskt nog tyckt att det har varit superkul med bara namnet Ninette 🙂 Men förstår nog att det förvirrar! Hjärtekram till dej också, ha en riktigt skön dag!

   Reply
 2. Lissen

  Firar inte heller speciellt, men har köpt blommor till mej själv och några vänner.
  Lycka till med renoveringen, blir spännande att se.
  Kram min vän

  Trevlig helg. // Lissen

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *