Konfettihjärtan à la Aunt Peaches

Här kommer ännu ett Alla Hjärtans Dag-tips – konfettihjärtan!

055 (2)

Aunt Peaches lade upp det här tipset för ett par år sen och jag tyckte det var så smart och enkelt och ville göra det själv, men sen glömde jag bort det. Nu tog hon upp det igen som tur var, och den här gången har hon gjort en härlig liten video som enkelt visar hur man gör såna här hjärtan, så hoppa över dit om du också vill göra några sista minuten enkla Alla Hjärtans Dag-pynt!

051

Jag gillar limpistolen – den är nästan mitt favorit hobbyverktyg! Det går att göra så många roliga saker med en limpistol, och dessutom är den bra när man renoverar har vi märkt!

Dom här hjärtana gjorde jag av silkespapper precis som Aunt Peaches, men jag kan tänka mej att dom blir supersnygga om man t ex klipper upp tidningspapper också. Sen går dom att ha till alla möjliga sorters pynt, eller som dekoration på ett kort eller ett paket.

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

2 Replies to “Konfettihjärtan à la Aunt Peaches”

  1. Pingback: Hjärtan av silkespapperkonfetti (och glitter!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *