Dags för lite kortpyssel!

004

Äntligen dags för mej själv att pyssla lite i min pysselhörna! Den senaste tiden har ungarna ockuperat den, suttit här och ritat och pysslat eller sett på film, men nu var det äntligen mammans tur att få pyssla lite i det som låtsas vara hennes alldeles egna hörna!

019 (3)

Vårt kortlager börjar ta slut, så det var dags att fylla på lite. Det var nån gång nån som frågade mej om man kan livnära sig på pyssel i svenskfinland. Ingen aning! sa jag, men man kan åtminstone spara många pengar på att pyssla själv. Kort är just ett sånt område där man kan spara pengar, för jösses vad dyra kort som man köper i butiken är! Jag brukar ha ”kort-talko” och producera massor med kort på en gång så vi sen har födelsedagskort för ett helt år framöver. Den här gången hjälpte båda pojkarna mej. Den ena limmade pynt och den andra skötte Dymon. Snabbt gick det och i ett huj hade vi en stor hög med kort klara för en massa födelsedagar.

015Dymon är den där grejen som man gör såna här små roliga etiketter med. Den traditionella färgen är svart, men nuförtiden får man tejprullar till dymon i alla möjliga färger – kolla så snyggt det blev med Grattis i rosa! Känns som att jag behöver ta mej en tur genom huset och göra etiketter till allt möjligt, bara för att det blir så fina färger på dom!

Det var en titt på min lördagskväll det. Ha en skön söndag!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

En kommentar

  1. Man inte bara sparar pengar med att göra egna kort, det är roligt också och personligt!
    Det börjar nog bli dags för produktion hemma hos mej också när jag är tillbaka hemma i Wales.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *