Stora polkagrisstänger DIY (eller små om man vill göra såna!)

 

034

Det här pysslet kommer från min mamma som gjorde såna här polkagrisstänger i år och gav bort till folk såhär i juletider.

006 (3)

Pappa skar ut polkagrisstänger i fanér och sen dekorerade mamma dom, och det såg så kul ut tyckte jag och jag lyckades tigga till mej en hel hög såna här fanérpolkagrisstänger! Sen var det bara att sätta igång och dekorera dom.

044 (2)

Jag beklädde dom först med rött band, sen med ett tunnare vitt band ovanpå det röda.

045 (4)

Till sist limmade jag fast olika pynt på polkagrisstängerna. Allt möjligt smått som jag har i mina gömmor som är sånt som folk har tänkt slänga eller som jag hittat på loppis. Det är lite kul att göra nya julpynt av trasiga gamla julpynt tycker jag! Dom blir nya som i ett trollslag bara av att man har limmat fast dom på en polkagrisstång.

059

Ett par polkagrisstänger hänger nu och gör vårt vitrinskåp julfint. Klockorna på den här polkagrisstången kom från en konfektask en gång i tiden.

063 Det gröna är en del av en gammal ljusmanchett som genast ser mer elegant ut tillsammans med dom röda bären.

073 (2)

Ovanför vedspisen hänger också en polkagrisstäng.

Det börjar verkligen se ut som jul hemma hos oss!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

One Reply to “Stora polkagrisstänger DIY (eller små om man vill göra såna!)”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *