Snart dags för julmarknad!

På lördag kl 13 är det dags för den mysiga julmarknaden på Gamla Malmen – mysigt varje år i ur och skur, och där kan man minsann hitta alla möjliga fina handgjorda grejor och alla möjliga julklappar. Min familj och jag kommer som vanligt att stå och sälja pepparkakor och brunsviger tillsammans med Kamomilla och Äkta Bröd-Janne. I år är det lite extra kul för i år kan vi äntligen stå på julmarknaden och sälja vår egen bok!

Vi har specialpris på boken till julmarknaden: 1 exemplar för 25 euro, 2 för 40. Köp boken till dej själv eller som julklapp eller som gå bort-gåva! Det här är en bok som passar för alla, både stora och små, pysselnybörjare och vidarekomna, och på lördag har du chansen att köpa boken direkt av oss och få den signerad.

julmarknadreklam

För att göra det lite mer kul så har jag gjort tekoppshattar åt mej och Kamomilla – hon råkade säga i förbifarten att hon hade drömt att vi stod där med stora tekoppar på huvudet, och det var en jättebra idé tyckte jag! Jag är själv hattokig och tar alla chanser att klä ut mej så det här var en alltför bra möjlighet till det, så nu har jag knåpat ihop  två tekoppar som vi tokiga tanter skall ha på oss på julmarknaden!

6tag_111214-190219
Provkörning av tekoppshatten – jag kände mej nästan elegant!

Hoppas vi ses på julmarknaden!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *