Pepparkaksrecept & första advent

Jag fick en så fin kommentar från Monica, som också undrade om hon kunde få tag på Sandras recept på pepparkakor, och det kan hon från och med nu för nu har Sandra nämligen lagt upp det på sin nya bokblogg!

019 (3)

Jag testade Sandras deg för ett par jular sen när jag hade pepparkaksprovning. Det var en superkul grej! Jag gjorde flera olika degar och bakade dom och sen testade vi vilka vi gillade bäst och minst. Det fanns ingen klar vinnare, men en av dom godaste degarna var Sandras deg så om du vill testa på den så har hon lagt upp sitt recept här på sin blogg. Inlägget heter ödmjukt ”Världens godaste pepparkakor”, och minst två i min familj håller med! (äldsta sonen gillar mer chokladpepparkakor och jag gillar inte att äta pepparkakor, så man ska inte fråga mej!)

022

Idag är det första advent – en dag att tända första ljuset och kanske ge en adventsgåva. Det blir lite väl mycket paket och klappar ibland tycker jag, men hittills är mina barn för små för att gå med på att få bara en adventsgåva, men det är nog det jag planerar att göra med dom när dom blir lite större: byta ut adventskalendern med små billiga saker varje dag (vi köper alltid färdiga såna kalendrar, för jag orkar aldrig göra pakkekalendrar), mot en present fyra gånger i advent. Min bästa adventsgåva idag är om jag får lite lugn och ro en stund med en bra julsångslista på spotify och lite god chokladmousse som maken har gjort – det skulle sitta bra känner jag!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

One Reply to “Pepparkaksrecept & första advent”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *