Alla vet att vuxna inte har sex mer än dom måste!

När jag var liten pratade jag och en kompis om det där med sex. Det lät som nån så äcklig och konstig grej så vi kunde inte förstå hur nån vettig människa ville syssla med nåt sånt! Vi kom fram till att båda våra föräldrar nog hade ”gjort det” exakt två gånger, och båda gångerna blev det barn, för mer än så kunde väl ingen tänka sig att ”göra det” ändå?

Sen var jag hos min mormor och morfar och dom trodde att jag sov, men det gjorde jag inte! Jag vaknade av konstiga ljud och min mormor som gick bort från sängen som min morfar sov i. Hon såg att jag var vaken och sa bara ”shhh, Ninette! Sov, sov!” och så tassade hon iväg till sin egen säng. På morgonen låtsades vi alla att jag hade sovit hela natten.

Min mormor och morfar hade alltså sex. När jag och min bror sov i samma rum till på köpet! Och dom var inte bara gifta utan dom var till och med gamla, minst 40 år gamla till och med. Kunde dom liksom inte låta bli en enda natt, när vi var där över natten?!

Det var verkligen superpinsamt att komma ihåg det där då när jag var liten, men samtidigt så är det konstigt nog en av dom där knäppaste grejerna som har fått mej att ha ett sunt förhållande till sex. Sex är inte nåt konstigt, sex är inte nåt som man behöver undvika eller skämmas över, för det jag minns allra mest från den där gången är hur glad och lycklig och nöjd min mormor såg ut! Hon var alldeles svettig i ansiktet och håret, och hade ett brett leende på sina läppar, och såg så avslappnad och nöjd ut. Det såg ut som om hon hade varit med om nåt bra, och det är det jag mest av allt har fått med mej av den där händelsen – att sex är nåt som är så bra, att man ibland inte kan låta bli trots att man har barnbarn som sover i samma rum!

P.S. På tal om det så är det vår tur att hälsa på Maria i Cirkus Familj på TV ikväll! Såhär skriver Maria:

 

Världens finaste Bahnefamilj går i dag in i manegen och talar adoption och romantik. När Hanna Lämsä och jag planerade cirkusföreställningarna ville vi förstås få in ett avsnitt om sex men ingen ville snacka om det. Utom Bahnes, visade det sig i inspelningsstunden. Så det blir faktiskt lite soffhångel, pyttesmå sextips men mest blir det program om att få barn på överraskande sätt och de utmaningar som det medför. Missa inte att se programmets producent förföra programledaren!

 

Här ser du alla programmen i Cirkus Familj – världens bästa familjeprogram enligt min mening! Jag älskar den programserien, så vackra avsnitt och så personligt gjort av Maria & co!  Går att se på överallt i hela världen, så klicka över till Arenan för lite fin-TV med djup och substans!

…och vårt program handlar alltså inte om sex, utan om 10-åringen, om adoption och lite sen på sidan om det om romantik (tror jag i alla fall – vi har inte sett programmet än, så vi väntar med spänning!)! Jag hade nämligen råkat skriva ett blogginlägg om romantik då innan TV-inspelningen, så det tog Maria fasta på. Sen när vi åkte hem från inspelningen sa hon nåt om att hon och Henkka skulle hångla i soffan, och tydligen var det just precis det dom gjorde!  Här hittar du Marias krönika för det här avsnittet av Cirkus Familj.

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

One Reply to “Alla vet att vuxna inte har sex mer än dom måste!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *