Booklet – Pargas fina lilla bokhandel!

I vår lilla stad finns en bokhandel, och i den bokhandeln jobbar två vänliga snälla bokälskande damer som brinner för sitt yrke och för sin bokhandel!

106

Bokhandeln heter Booklet, och här hittar du ett jättefint urval av böcker du behöver. Största delen av böckerna är på svenska, vilket jag och min familj uppskattar! Det är inte så lätt alla gånger att hitta svenska böcker i Finland, men här i lilla Pargas går det!

059

Själv har jag köpt såna här fina färgläggningsböcker från Booklet – har en unge hemma som älskar såna böcker, och vi är speciellt glada över att dom finns just på svenska!

111

Men kolla – vad är det där för en bok som ser inte så lite bekant ut?! Det här är ”Pargashyllan” med böcker av författare från trakten, och tänk – i den hyllan platsar nu ”Tedags hos Tant Ninette”! Vilken helt fantastisk känsla!

062

Jag passade på och tog en bild när Booklets ägare ställde ut min och Kamomillas bok i skyltfönstret. Iiiik, spännande ögonblick! Jag blev alldeles rörd – vilken häftig surrealistisk grej, trodde aldrig att just den här drömmen skulle bli sann, men nu är den det! En bok med mitt namn på, och jag själv råkade till och med vara på pärmen – hur knäppt och myskot och häftigt är inte det?!

102

Bra sällskap har jag också där i skyltfönstret!

Som jag skrev på facebook: Det här är nog min favoritbild just nu! Hur många gånger får man stå och ha sällskap av Jamie Oliver och Tina Nordström?!

113

Booklet säljer vår bok för 26,50, så om du inte har tid att komma på vårt boksläppsparty eller annars köpa boken av oss direkt så går det bra att sticka sig in i butiken på Malmen och köpa sig ett exemplar!

P.S. Väntar så på lördagen! Det känns som julafton och bröllopsdag och födelsedag i ett!

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

2 Replies to “Booklet – Pargas fina lilla bokhandel!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *