Här trivs jag bäst

Idag frågar Fabriken var våra favorithörn i hemmet är, och min absoluta favoritplats just nu är inte i själva huset utan ute i trädgården – i växthuset. Vi tog och flyttade in vår ”nya” trädgårdssoffa i växthuset när det regnade så mycket, och här slår jag mej ner när jag hinner och tar och vilar en stund och bara njuter. Jag är så glad att vi har vårt växthus så att vi kan njuta av sommaren lite mer! När det regnar och är ruskigt kan vi sitta härinne och dricka en kopp te, och när solen lyser, men det ändå är lite svalt utanför så är det ändå över 20  grader här.

075

Den här soffan stod tidigare i min farmors och farfars kök, och i den sov dom under många års tid. Jag förstår inte hur dom rymdes, för för oss så känns soffan precis lagom för bara en person! också då när man drar ut den. Den är alldeles perfekt i vår trädgård och perfekt i vårt växthus. Så perfekt att igår tog jag mej till och med en tupplur på den på eftermiddagen. Sånt händer inte ofta och jag skall verkligen känna mej bekväm och avslappnad för att kunna sova mitt på dagen. Det är verkligen ett bevis på hur mycket jag gillar att befinna mej i den här hörnan just nu!

084

Från min soffa ser jag upp på ljusstaken som hänger i taket.

087

I fotändan växer några chiliplantor och det hänger korgar med snören och annat praktiskt.

092

På ett annat ställe av taket slingrar sig Blomman för dagen, som blommar så vackert däruppe i taket.

100

Odlingshyllorna är ännu fulla av mina pelargoner och basilikor

103

Perfekt ställe för lite trädgårdsmeditation!

Det var mitt absoluta favorithörn just nu. Om nån månad eller så kommer jag säkert att ha nåt annat favorithörn, men just nu, med sensommarsol som lyser, så är det här det allra bästa stället på hela vår gård. En liten bit av paradiset.

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

 

3 Replies to “Här trivs jag bäst”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *