Imorgon är det dags för ett nytt spännande familjeprogram på finländsk TV – Cirkus Familj. Det är den här programserien som vi var och spelade in ett avsnitt till i vintras, och jag vill lova att det känns nervöst! Men mycket mindre nervöst när vi vet att det är Maria som håller i trådarna och är den röda tråden i programmet, och ser hur hennes och hennes teams vision verkligen förverkligas. Så ser det åtminstone ut i trailern för programmet som du hittar här (plus en text av Maria – läs den också! Här hittar du en intervju med henne)

Gillar massor! Ser ut som ett både intressant och tankeväckande och vackert program! (fast jag kommer säkert att titta på ”vårt” avsnitt bakom en kudde!)

Här kommer man att kunna se programmet med start ikväll kl 22.00 finsk tid. Än så länge står det att programmet kan visas utomlands, så jag hoppas att det gör det, men gör det inte det nu så köps det säkert in av nån svensk eller dansk kanal förr eller senare tror och hoppas jag! Vårt avsnitt borde vara nr 10, det som handlar om 10-åringen, så det dröjer ett tag innan det dyker upp på TV-rutorna, vilket känns skönt – vi kan kolla in alla andras program innan och vänja oss vid tanken på att se våra egna nunor där!

264Det blir nervöst, men kul, att se sig själv på TV, och framför allt ett roligt minne för oss som familj! (”Minns du den där gången när vi åkte till Helsingfors och spelade in ett TV-program?”)

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

En kommentar

  1. Men åh vad spännande! Verkar bli ett bra och viktigt program!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *