Lottas bokdiamant

Häromdagen hade jag besök av Lotta, som hade med sig den här fina bokdiamanten åt mej:029 (3)

Man skulle tycka att vi båda två som bloggar skulle komma ihåg att ta några bilder också när vi träffades, men så bidde inte! I stället satt vi och snarvlade (snackade strunt) om allt mellan himmel och jord och så plötsligt var det dags för henne att åka hem.

035 (2)Det var verkligen en jättefin bokdiamant som jag fick! Den hänger hur fint som helst i vårt vardagsrum där det just nu råder brist på blommor eftersom jag glömde att förodla zinnior i år, och hösten tydligen plötsligt har bestämt sig för att infinna sig. Lotta gör såna här bokdiamanter tillsammans med dom som hon jobbar med på Butikken i Pargas. Man kan köpa såna här plus annat smått och gott fint i deras butik – bara att titta in uppför trapporna och se sig om vad dom har, eller kolla på deras facebooksida.

Tack för besöket Lotta, och tusen tack för den fina bokdiamanten!

P.S. Det är lätt att göra såna här bokdiamanter själv av gamla böcker – det är bara att vika sidorna och haka på en tråd och lite pärlor. Känner du dej lat och ändå vill ha en sån här fin diamant och gärna vill understödja Butikken så är det ännu bättre, för Butikkens verksamhet är minsann viktig och meningsfull här på vår lilla ort!

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

 

7 kommentarer

  1. Där passade den ju fint!
    Det var trevligt att träffas, det gör vi snart igen 🙂
    Lotta

  2. Oh, vad fin den var och passade så fint hos dej!

  3. Ett tecken på att det var ett härligt möte. Man har så mycket att prata om att fotandet glöms bort. Ett bra betyg. 🙂 Fin diamant!

  4. Oo, den var cool

  5. Hej! Lustigt, jag gjorde precis en liknande som jag hängde upp här om dagen (kolla in mitt instaflöde, http://instagram.com/p/r7wvEjM8Yb/?modal=true :). Gillar det där med vikandet, rogivande på nåt sätt. Härligt att kika in här hos dig igen efter en väldigt sporadisk blogperiod.
    Kram Jennie

  6. Den här bokdiamanten såg jag på instagram och tänkte att jag vill göra.
    Nu vill jag ännu mer.

    Kram min vän

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *