Glad Påsk-girlang att ladda ner

Varsågod! Här ska du få ladda ner en påskgirlang som jag har gjort. Den som du ser på bilden ovan är med turkos bakgrund som jag skrev ut på ett lite styvare papper, och gjorde hål i övre kanten. Trädde ett sicksackband genom hålen och hängde upp den.

På dom tomma cirklarna limmade jag små blommor med paljetter. Man kan limma lite vad man vill på dom, små kycklingar eller påskägg clipart eller paljetter, eller  bara lämna dom som dom är. Eller skippa dom helt. Helt vad du har lust på.

Om man endast gör ett hål i övre kanten så funkar det bra att hänga upp girlangen med sicksacksnöre eller med ståltråd eller nåt grovare band. Använder man andra snören så fungerar det säkert bättre att göra två hål i övre kanten och trä bandet genom dem, beroende på hur grovt snöre man har alltså.

Sen var jag på lite danskt humör, så jag gjorde ett par God Påske-guirlander også. God fornøjelse med dem!


gladpåskgul

gladpåskturkos

godpåskegul

godpåsketurkis

Det är bara att klicka på länken ovan & ladda ner dokumentet. Sen öppnar du det i nåt program som kan läsa pdf-filer och så skriver du ut det på vanligt papper. Sen är det bara att klippa ut cirklarna, stansa hål i dom och  trä upp dom på lite snöre.

Regler för användning: Endast för icke-kommersiell användning. Om du vill berätta om påskgirlangerna på din blogg så får du jättegärna göra det! Länka då tillbaks till det här inlägget – lägg inte upp själva filen på din sajt, tack!

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

 

5 Replies to “Glad Påsk-girlang att ladda ner”

  1. Hanna

    Tyvärr har int jag nån skrivare heller…men girlangen är jätte söt. Det är ju roligt att du tänker på andra pysselälskande människor, mycket snällt av dig 🙂

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *