Kom och köp saft imorgon!

Imorgon är det dags för det årliga Gamla Malmen Kallar-evenemanget, och mina barn har bestämt sig för att vara riktiga entrepenörer och sälja lite kall saft utanför vårt hus på Gamla Malmen. Kom förbi om du vill svalka dej i hettan med ett glas god iskall blåbärssaft för ett billigt pris sålt av ivriga försäljare! (som mer än gärna tullar lite på saften har jag märkt!)

001

Lunchpaus på jobbet – man blir hungrig av att jobba hårt i värmen!

Tror dom kanske har en liten loppis också – beror lite på humör och ork och lust!

Det lönar sig annars också att komma till Gamla Malmen – massor av program på gång, och man kan bland annat se lite gratis teater och hälsa på hos smeden Mikko som numera huserar i ett hus vid Klockarståget. Läs mera här på gamlamalmenbloggen! 10 – 14 kallar Gamla Malmen (förutom Fredrikastugan som har öppet till kl 16), men mina ungar säljer mellan 10-12 gissar jag. Hoppas vi ses!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *