På utfärd till Sagoskogen

På cykelavstånd från oss finns en naturstig, eller en Sagoskog – en sagoskog är ju precis vad det är! Det är så sagolikt vackert med lummiga träd och små vindlande stigar som slingrar sig genom skogen, längs med stranden, upp över bergen.

049

Hit går vi ibland på promenader

043

Just nu är här fullt med gula blommor över marken – sagolikt vackert!  066

Ja, en del av oss vet nog att det inte är en sagoskog, men har man en knäpp mamma så kanske man leker med snällt i leken bara så att hon hålls nöjd! 092

På ett ställe i Sagoskogen finns ett riktigt piratskepp (fast vid det här laget är ungarna så stora att det bara är mamman som tycker att det är ett piratskepp. Mina barn är snälla och leker med ändå!) 098

Den här gången gick vi inte hela naturstigen runt, utan sprang tillbaks till stranden igen 120

Där sitter man bra och picknickar. Alldeles ensamma, för denna sommar har inte direkt varit en badstrandssommar. En perfekt sommar för små promenader, med precis lagom varmt och lagom mycket kex med i picknickkorgen. båten2

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

3 Replies to “På utfärd till Sagoskogen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *