Det var minsann ironiskt!

Här skriver jag om hur vi vaknar till liv precis som våren, och så går jag och blir däckad av influensa! Är inte helt på benen än, och har en hel massa halvfärdiga blogginlägg som jag ångrar att jag inte fick klarskrivna innan jag blev sängliggande, men dom får vänta tills jag är återställd igen, dvs om ett par dar hoppas jag.

Men helt tråkigt är det inte att vara sängliggande (om än irriterande, för jag har tusen andra saker att göra, och det är inte det lättaste att vara hemma med barnen när man är sjuk!) – jag har snart plöjt igenom säsongerna 1-3 av The Walking Dead. Alltså jag trodde aldrig att jag frivilligt skulle se på en zombieserie! Men har läst så många positiva recensioner, så till sist blev jag nyfiken, och nu är jag fast! Jag snabbspolar ibland genom dom värsta splatterscenerna kan jag avslöja, gillar inte riktigt splatter i såna doser (trots att jag inte hade nåt emot att se Kill Bill, men det var så stiliserat så det kändes liksom inte på samma sätt – mer som en saga), och  tycker det är lite skumt att dom inte kan visa bröst och sex i den TV-serien, men nog hur mycket våld som helst. Skitbra serie hursomhelst, man dras in i den och kan liksom inte låta bli att se vidare, precis som Breaking Bad eller True Detective tycker jag. Jag går hela tiden runt och funderar hur det skulle vara om zombieapokalypsen händer, om vilken bro som borde sprängas och hur man skulle överleva eller inte. Jag skulle nog bli zombie själv har jag för mej – att vara bra på att pyssla och vara extremt närsynt är liksom inte dom bästa förutsättningarna för att bli en överlevare i en sån värld!

Nu tillbaks till sängen, i mitt mysiga fina nystädade hus – snacka om bra tajming att bli sjuk precis när vi hade storstädat klart! Ses igen om en dag eller två!

018

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

En kommentar

  1. Ja det här är inte kul, och du vi måste vara friska på torsdag juh!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *