Trädgården vaknar på nytt, och vi med den

049

Såna här dagar är det lätt att minnas precis varför vi flyttade till vårt hus!

Att sitta ute i sin egen trädgård och äta mellanmål i solskenet – vad kan vara bättre än det?

051

På ena uthusväggen har jag mitt eget museum av rostiga föremål. Det är nåt visst med förfall, det är nåt som fascinerar med rost och gamla grejor!

060

I kontoret jobbar maken och där blir rörigare och rörigare för varje dag, så det är lika bra att dörren hålls stängd! Snart dags att odla i odlingslådorna förresten, jag skall bara lägga på lite odlingsväv så att dom värms upp tidigare. Borde ha gjort det redan för ett tag sen, men det har bara inte blivit av.

063

Fler och fler blommor tittar upp för var dag som går.

064

Överraskningsblommor, för jag glömmer liksom alltid bort vad jag har satt för lökar! Plus att jag grävde om den här rabatten helt och hållet i höstas, så allt kommer upp alldeles hullerombuller.

066

Allt dyker upp gult och grönt och fint ur marken, precis som det skall vara! och vi med känns det som!

Just nu är nog våren min favoritårstid!

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

3 Replies to “Trädgården vaknar på nytt, och vi med den”

  1. VisaLiza

    Vilka härliga bilder! Jag fullkomligt älskar ert lilla museum. Vilken rolig idé! Som så ofta förr häpnar jag inför din fantastiska kreativitet. Din tevägg till exempel är ju helt fantastisk! Försöker få med mig maken i att vi behöver en sådan vägg i vårt kök när vi renoverar. Skulle jag inte få med mig honom på det så har jag ett jämkningsförslag med att klä det blivande skafferiet invändigt på samma sätt som dig vägg. Tack för att du inspirerar mig varje dag, du anar inte vad mycket glädje du sprider omkring dig. Kramar Liza

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *