Betongkonsoler & påskägg & diamanter

045 (2)Nu har jag äntligen gjort nånting av betongkonsolerna som jag gjöt ifjol – dom får nämligen hänga på gästhusväggen och kanske få sig varsin vas med blommor när det äntligen är säsong för sånt!

050

Alla konsoler är olika, jag har  testat att gjuta med olika grovlekars sand och olika sorters betong.

052Jag hade gjutit fem stycken, men glömt att lägga i metalltråden medan två av dom härdade, så dom går tyvärr inte att hänga upp… Nå, det gör inget, för jag har formen kvar så det är bara att gjuta fler

055 (2)På bordet står en skål med betongägg och väntar på att det skall bli påsk. Mina svarta diamanter har också hittat fram ur gömmorna. Jag har ingen aning om vart i trädgården dom skall få flytta, men kanske mitt i nån blomrabatt sen när det äntligen börjar grönska.

Det är kul med vår, och att greja betong!

3 kommentarer

  1. Jag är så imponerad av alla dina idéer! Detta påminner om alla fågelholkarna som spikades upp på vår kyrkas (numera sålda 🙁 ) sommargård för några år sen vid en filminspelning: http://alnonsriksintressen.files.wordpress.com/2012/06/erikdalsherrg2.jpg
    Se filmen ”Bitchkram” om du vill se om en fågelholksby kan vara något för er fasad. En bra ungdomsfilm som spelats in i vår stad och i detta fantastiska hus.

    • Tant Ninette

      Vilken toppenidé! Vad fint det ser ut det där – måste snacka lite med övriga familjen här hemma, nu blev jag helt supertaggad på att fixa en fågelholksvägg! har redan tänkt att vi behöver fler fågelholkar här hemma (plus att jag snart fyller år, så det är en enkel present att ge åt mej om man är en unge och precis lärt sig snickra t ex !) Tusen tack för tipset!

  2. Alltid lika mysigt på er gård, de där passar ju där på väggen helt perfekt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *