Vårt hus med i Home for Now

Ett av fjolårets jätteroliga hemliga projekt var att vårt hus fotograferades till Joanna Thornhills bok ”Home For Now”

Joanna är en stylist som bor i London och som hittade bilder på vårt hem på Pinterest. Hon mailade mej och frågade om hon fick komma och fotografera här hemma hos oss, och det fick hon såklart! Förra sommaren kom hon förbi tillsammans med fotograferna James Gardiner och Rita Platts och tog en massa bilder av vårt hem. Nu finns lite av vårt hem med på några hörn i hennes alldeles splitternya bok! Boken går att förbeställa på Amazon, kommer att komma ut i april och tyvärr inte i bokhandlare här i Norden ser det ut som just nu, men däremot i en massa andra länder världen över.

Joanna ville göra en bok som riktar sig till folk som är förstagångshusägare eller som hyr lägenheter och som vill fixa det fint och enkelt med billiga medel. Hon besökte också andra bloggare här i Finland, så gå in på hennes blogg och kolla så får du tips på olika bloggare som alla har personliga och intressanta hem med många DIY-detaljer!

Skall bli så spännande att få mitt eget exemplar, och se vårt hem där bland alla andra fina hem!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

9 kommentarer

  1. Oj vad skoj! Jag gillar din blogg och har lagt till den på Handuniks blogglista. Hoppas det är ok. Jag vill gärna också låna en bild och länka till dig i ett blogginlägg. Det är en bild på din lampa som du flätat skärmen till. Jättefin! Hör av dig om det inte är ok.

  2. Thanks Ninette – can’t wait to send you a copy next month!x

  3. Ville bara tillägga att det var skoj att se proffs av denhär kalibern i action. Ett par riktigt spännande dagar allt som allt och väntar också med iver på att se den färdiga boken!

  4. Tycker det är så himla cooolt!

  5. Men vad häftigt! 🙂

  6. Jätte kul att ni fick vara med 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *