31. Den bästa fikan är ju som vi alla vet…

Aschans sagotårta. Påstår maken, som är något av en expert.

Alternativt: såna där skoonelainen som man hittar i Reimari ibland

 

Själv har jag ingen aning, annat än att det skall vara choklad, och mörk choklad. Möjligtvis en gnutta hallon i eller lakrits. Jag är urdålig på fika med andra ord! Men jag gillar att gå på café, så det är jättekul att det finns flera caféer att välja mellan i Pargas nuförtiden! (fastän jag bara dricker en kopp te när jag är där, förutom på Leonidas där det också blir till en bit choklad)

 

Tack, Onekligen för bloggrubrikerna!

”En bloggrubrik för varje dag i januari 2014 – onekligen

One Reply to “31. Den bästa fikan är ju som vi alla vet…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *