22. Kolla! Här är en favoritbok från min bokhylla

näpp, det blev ingen bild på min favoritbok, den är nämligen utlånad – min favoritbok, och en bok som alla absolut borde läsa! är ”To Kill a Mockingbird” av Harper Lee. Den borde stå här i vår bokhylla:

088 (2)

Där borde den stå bland mina andra favoriter: några inbundna årgångar Fantomen, alla Terry Pratchett vuxenböcker, Colleen McCulloughs First Men in Rome-serien och lite annat smått och gått som jag orkar läsa om och om igen.

093

Vår bokhylla är förresten helt superpraktisk och härlig – den är nämligen en sån här biblioteksvagn som jag köpte när en bokhandel slutade. Den är så himla praktisk för det går att rada böcker på båda sidorna av den och rulla den ut ur rummet lagom till jul så man kan placera en julgran här. En sån där grej som jag drömde om utan att jag ens visste om det! Den var lite shabbig, så den fick sig en slipning och så ny målfärg och nu är den som ny igen, och helt perfekt i vårt vardagsrum!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

 

8 Replies to “22. Kolla! Här är en favoritbok från min bokhylla”

 1. Caroline

  Den är bara FÖR fin!! Härlig!! Och jo – kunde tänka mig en sådan vagn jag med – nu när du säger det! Kanske inte står högst upp på listan men praktisk! 🙂 Och när har du hunnit måla om den?! Hursomhelst – snygg!!

  Reply
 2. maybemej

  ååååå sååååå snygg. verkligen. hur cooolt som hellst ju. snygg färg har den också.. din bokhylla från bibblan
  Får spana in den där boken också. kram

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *