Nya julpynt av gamla (plus glitter!)

002 (2)

Jag tror det redan är ganska klart för alla som läser min blogg att jag älskar att göra julpynt! Både från scratch och nya julpynt av gamla. När vi går på loppisar håller jag utkik efter gamla pynt som man enkelt kan göra om till nya, eller nya billiga som kanske bara behöver lite glitter för att bli riktigt fina.

004

Man kan verkligen hitta billiga julpynt om man är villig att lite måla om dom med lim och glitter – som t ex dom här fåglarna som var lite väl skavda och som följde med i en en euros påse med blandade julpynt tillsammans med den här kitschiga ängeln.

www.familjenbahne.com

Som lim använder jag helt vanligt trälim som torkar och blir genomskinligt.

Det blev visst en mini-julverkstad helt plötsligt hemma hos oss.

025 (2)

Sen är det bara att glittra på, som  t ex den här julstöveln som såg lite väl plastig och tråkig ut innan den fick glitter på sig (vilket jag glömde att plåta)

040

I med lite polkagrisstänger och vips har vi ett nytt julpynt! för nästan noll pengar, och som passar perfekt in bland våra övriga glittriga julpynt. Man behöver inte spendera många pengar för att ha det fint hemma, så länge som man är villig att sätta lite tid på att antingen spraymåla eller måla med lim och glitter!

…och gissa hur populärt ett sånt här julpynt är i en familj med minst 3 gottegrisar! som redan nu väntar på julgransplundringen!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

2 kommentarer

  1. Ja men du, va fint!
    Jag blir alltid så inspirerad av dina glitter-inlägg. Men kommer mig aldrig för att göra sånt själv.
    Har massor av grejer i mitt pysselrum, men glitterhyllan gapar tom. Var köper du ditt? Praktiska burkar verkar du ha till dem!

  2. Så kul! Är egentligen inte jätteförtjust i glitter. Men ängeln blev riktigt fin!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *