Den första snön

Åh, vilken skön dag vi har haft idag! Barnfritt mer än halva dagen, med ungarna hemma hos såna som verkligen tar hand om dom till 100% så att vi vet att sen när ungarna väl kommer hem så är det inte totaltkaos, utan vi kan verkligen koppla av och njuta. Och det har vi också gjort – jag läste en bok, fixade lite småpyssel och hämtade ved och så hann vi med ett kaffekalas också. Och första snön. Inte illa av en alldeles vanlig söndag!

199

Den första snön föll inte hemma hos oss, utan några kilometer längre norrut. Barnen var jätteglada och sprang ut och gjorde snöbollar och hade med sig dom hem, och tur var väl det för halvvägs hem så tog snön slut. Hemma var marken alldeles bar, men månne det inte snart börjar snöa här också? Skulle sitta bra såhär inför första advent!

Min söndagsbild är från bilen på hemvägen, tagen ca kl 18-nånting – vad det blir mörkt tidigt nuförtiden! Redan kl 16 går solen ner känns det som, och sen är det alldeles beckmörkt. Fint med alla julljusen som nu börjar lysa lite här och där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *