Pärlpyssel

Ibland har man minsann  tur och råkar ha dom bästa vännerna i hela världen – kolla bara vilken fin grej jag fick av Caroline häromdagen, bara för att hon tänkte att den skulle passa åt mej!

015Jag har länge suktat efter en sån här sättlåda (eller vad man nu ska kalla just den här lådan, har ingen aning vad den har använts till), har sett att många har använt såna som prylhyllor och tänkt att en sån skulle vi också gärna kunna ha. Men så har jag också kommit fram till att prylhyllor är inte riktigt min grej, jag gillar dom i teorin, men i praktiken så föredrar jag grejer som är bakom glasdörrar som gör det lättare för mej att slippa städa. Sen har jag gått och funderat på att jag borde ha en bättre förvaring av alla mina pärlor. Dom ligger alla i olika askar eller burkar och det är svårt att ha överblick över hurdana pärlor jag har och liksom bli sådär inspirerad att man går igång och gör smycken av dom.

Det är här vi snackar om ordet ”serendipity”! Ingen aning hur man översätter det ordet – det beskriver nämligen precis den här situationen, för jag satt alltså här och suktade efter en sättlåda, behövde nånting till mina pärlor, tänkte inte på att dom två grejorna skulle kunna gå att kombineras, gick över till Caroline bara för att föra lite saker åt henne och helt överraskande så ger Caroline den här åt mej! och hintar att den typ passar till alla mina pärlor eller prylar – jajamen, passade helt perfekt ju!

002 (2)

 

Jag värvade frivilliga från familjen att rada pärlor. Jättekul pyssel tyckte vi alla! Det är nåt meditativt över att sortera pärlor, att hålla i dom och titta på dom och rada dom i olika fack.

Tusen tack Caroline för den jättefina gåvan! den kom verkligen till nytta!

2 kommentarer

  1. Wow, helt perfekt ju! Caroline vet precis vad var och en behöver 🙂

  2. Så fint och praktiskt på samma gång! Verkligen en riktigt bra present 🙂 Liza

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *