Kudde av skjorta med knappar

kudde av skjorta med knappar

En av mina favoritbloggar, Mormorsglamour, fixade ifjol kuddar av gamla skjortor. En riktig toppenidé tyckte jag!

Ända sen dess har jag väntat på rätt tillfälle, på rätt skjorta, och häromdagen fick jag äntligen tag på en skjorta som funkade till ändamålet. Jag håller på och fixar nya kuddöverdrag i vardagsrummet och gillade färgerna på skjortan som skulle föras till en loppis, så jag tog och sydde om den till ett kuddöverdrag i stället.

Det var verkligen precis så kul som jag hade tänkt mej att göra kuddöverdrag av skjortor med knappar – det ser snyggt ut och är hur enkelt som helst att sy och så får man kuddar med knappar utan problemet att själv sy knapphål och knappar. Tack Mormorsglamour för tipset!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

2 Replies to “Kudde av skjorta med knappar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *