Vad jag gör när jag har tråkigt

Det var en vecka som jag inte kunde röra på mej så mycket så jag tog och såg igenom alla säsonger Breaking Bad och broderade. För att broderi skall vara riktigt avkopplande för mej så behöver jag brodera sånt som det går att göra helt fritt utan att alls tänka, och det här var minsann ett sånt broderi!

mixed-media embroidery

 

Jag fick en sån där fejkbroderad  tavla som annars skulle ha förts till återvinningen, och tänkte att äh, jag tar fram lite garn och ser vad det blir. Sen dök det plötsligt upp lite paljetter och rosa spets och allt möjligt annat också, så det här blev minsann ett riktigt mixed media-broderi! Ser inte alls ut som när jag började, glömde tyvärr bort att ta bilder på hur den såg ut före, men den var alltså en sån där fabrikstryckt tavla som bara föreställde broderi, i jättetråkiga shabbiga färger. Perfekt att brodera på, tyget var som gjort för det.

Vet inte vad jag gillade mer faktiskt, att brodera eller se på Breaking Bad – båda var liksom ursäkter för att hålla på med det andra. Ååh, det är så spännande nu när sista säsongen är på gång! Jag har fått maken med i min BB-sekt och han håller som bäst på och ser igenom DVD:na han med och jag tittar på nytt på dom första avsnittena och bara väntar på nästa avsnitt!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

En kommentar

  1. Vilket härligt broderi! Undrar om det till slut skulle kunna vara något som passar mig. Försöker mig ofta på att brodera men tröttnar snart eftersom jag tycker det är så tråkigt. Detta ser dock allt annat än tråkigt ut. Liza

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *