DIY hylla av gammal kappsäck

Suitcase DIY

Äldsta sonen samlar på stenar, precis som jag gjorde i samma ålder och ju finare stenar desto bättre! Enda problemet är att dom tar så himla mycket plats, så vi löste problemet genom att göra en egen hylla åt stenarna av en gammal kappsäck av trä. Kappsäcken fick hyllplan av fanér och skruvades fast i väggen och så var det bara att fylla på med stensamlingen.

Our oldest son loves to collect stones – the shinier and prettier the better, just like I did at his age! The only problem is storage, but if it is anything I love doing it’s solving storage problems. We took an old suitcase and turned it into a display cabinet by adding shelves and fastening it to the wall. Now it’s filled with all his treasures, a both practical and beautiful treasure chest!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

3 Replies to “DIY hylla av gammal kappsäck”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *